Ugrás a tartalomra

A Mezőkövesd és a Honvéd csap össze a kupadöntőben

2020.05.27
14:57
Forrás
Pannon RTV
A Mezőkövesd és a Budapest Honvéd labdarúgó csapata jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

A felsőhegyi származású Farkas Dánielt és a hajdújárási Takács Tamást is foglalkoztató Mezőkövesd nem kis meglepetést okozva két góllal is vezetett a Fehérvár otthonában és végül 2:2-es döntetlent kiharcolva, idegenben lőtt több góllal jutott be a fináléba. A másik elődöntő büntetőpárbajban dőlt el, a 0:0-ás eredmény után a Budapest Honvéd 5:4-re múlta felül az MTK együttesét. A Magyar Kupa döntőjét a tervek szerint június 3-án rendezik meg a Puskás Arénában.

Magyar Kupa
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.