Ugrás a tartalomra

Díj nélkül maradt a Mad Men az idei Emmy-díjkiosztón

2012.09.24
09:17
A nagy esélyes, a 17 kategóriában jelölt Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat az idei Emmy-díjkiosztón végül egyetlen díjat sem zsebelt be, az este nyertese az Egyesült Államok terrorellenes harcáról szóló Homeland volt
A nagy esélyes, a 17 kategóriában jelölt Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat az idei Emmy-díjkiosztón végül egyetlen díjat sem zsebelt be, az este nyertese az Egyesült Államok terrorellenes harcáról szóló Homeland volt. Mindenki meglepetésére üres kézzel távoztak az idei – 1949 óta a 64. – Emmy-díjkiosztóról a Mad Men (Reklámőrültek) alkotói, pedig 17 kategóriában jelölték a hatvanas években játszódó sorozatot. A Homeland című kémsorozat és a Modern Family című komédia azonban 4-4 kategóriában kapta meg a legjobb sorozatért járó, televíziós Oscarnak is becézett díjat a vasárnap esti díjkiosztón – írja a Spiegel Online. A Homeland egy éve futó sorozat az amerikai terrorellenes harc árnyékos oldalát világítja meg, egy a harcmezőről hazatérő katona elleni terrorgyanúval a sztori középpontjában. A sorozat a legjobb színésznő, színész és dráma díját is hazavihette. A Mad Men az elmúlt négy évben az összes fontos Emmy-díjat megkapta, ám idén a főszereplő, a simlis de szerethető Don Drapert alakító Jon Hamm most lecsúszott a legjobb színész díjáról. A Two And A Half Men (Két pasi meg egy kicsi) című sitcom Charlie Sheen kiválása után is tudott díjat szerezni, a legjobb vígjátékszínész Jon Cryer lett. A Modern Family idén harmadszorra kapta meg sorozatban a legjobb komédia díjat, a legjobb játékfilm a Sarah Palinről szóló Game Change lett. Julianne Moore első Emmy-díját tudhatja magáénak, amiért az egyetlen republikánus alelnökjelölt bőrébe bújt. Kevin Costner pedig a Hatfield&McCoys című filmben nyújtott alakításáért nyert díjat. (hvg.hu)
emmy-díj

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.