Ugrás a tartalomra

Csak a hét második felétől számíthatunk felmelegedésre

2020.05.31
10:34
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a változékony időjárás térségünkben. A hét kiadós esővel kezdődik a meteorológusok szerint. A napsütésre és a felmelegedésre csütörtökig várnunk kell.

Hétfőn felerősödhet az északkeleti szél is. Délutánra azonban felszakadozik a felhőzet. A legmagasabb hőmérséklet 10-17 fok körül valószínű. Kedden erősen gomolyfelhős időre készülhetünk, az esernyőnket továbbra is tartsuk magunknál. A nappali csúcsok 18 fokig szöknek. Szerdán veszít erejéből a szél, már csak helyenként lehetnek élénk lökések. Újra előbújik a nap és csak elvétve fordulhatnak elő záporok. A hőmérséklet a délutáni órákban folyamatosan melegszik, 19-20 fokot is mutathat a hőmérő. Csütörtökön sok napsütés ígérkezik. Akár 24 fokot is mérhetünk.

időjárás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.