Ugrás a tartalomra

Csak az élettársak bújhatnak ágyba együtt az Egyesült Királyságban

2020.06.01
16:41
2023.11.02
09:01
Forrás
Szerbiai RTV
Nem létesíthetnek intim kapcsolatot olyan brit személyek, akik nem élnek egy háztartásban - ezt a rendelkezést is tartalmazza az az új szabályozás, amely az Egyesült Királyságban ma lép életbe.

A rendelkezések a koronavírus terjedésének visszaszorítását szolgálják.

Az említett szabály mellett tilos továbbá a zárt térben való barátkozás, közös időtöltés olyanok között, akik nem élnek egy háztartásban.

A járvány kezdetén, márciusban egyébként a brit kormány arra kérte a párokat, hogy éljenek együtt, vagy ameddig a járványhelyzet tart, ne találkozzanak.

A szerb közmédia azt írja, egy a minap napvilágot látott kutatás szerint tízből hat brit nem létesített szexuális kapcsolatot a járványidőszak alatt.

Az említett rendelkezéseken túl egyébként mától több esetben is enyhít a brit kormány, egyes iskolák, boltok megnyithatnak, a szociális távolságtartás ugyanakkor továbbra is elvárás.

Nagy-Britannia
koronavírus
szabály
intim kapcsolat
szexuális kapcsolat
korlátozások

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.