Ugrás a tartalomra

Ismét fogadhat új felhasználókat a szabadkai Gerontológiai Központ

2020.06.02
14:04
2020.06.02
16:00
A beköltözés előtt a felhasználóknak fel kell mutatniuk a 72 órásnál nem régebbi koronavírustesztjüket, amivel bizonyítják, hogy nem fertőzöttek.

Nenad Ivanišević, a szabadkai Gerontológiai Központ igazgatója ma bejelentette: ismét fogadhatnak új felhasználókat. 2 hétig elkülönítve, az intézményen belül erre biztosított helyiségben megfigyelés alatt kell lenniük. A központ igazgatója ismertette, hogy néhány eddigi munkatársuk állandó munkaviszonyba állítására kaptak engedélyt a szerb államtól.

Nenad Ivanišević, igazgató, Gerontológiai Központ, Szabadka: „A szerb kormány határozata alapján állandó munkaviszonyba állíthattunk 6 ápolót és 18 beteggondozót, akiket már hosszabb ideje alkalmaztunk meghatározott időre vonatkozó szerződéssel. Ezzel a határozattal rendeződik a státuszuk, tehát állandó munkaviszonyra számíthatnak.”

Nenad Ivanišević
Gerontológiai Központ
Szabadka

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.