Ugrás a tartalomra

A járványidőszak alatt megvalósult fejlesztéseket összegezte Vučić Novi Pazarban

2020.06.03
13:07
2020.06.03
18:24
Forrás
Pannon RTV
Útfelújítás, vízvezeték kiépítése, egészségügyi intézmények rekonstrukciója - egyebek mellett ezekről a témákról beszélt ma Aleksandar Vučić Novi Pazarban.

A szerb államfő a Karajukića Bunari-Rasno és a Novi Pazar-Tutin közötti útszakasz építési és felújítási munkálatait tekintette meg. Az eseményen jelen volt Rasim Ljajić kereskedelmi és Zorana Mihajlović építésügyi miniszter is.

Aleksandar Vučić, Szerbia államfője elmondta: „Szeretném most önöknek elmondani, hogy mi mindenen dolgoztunk a koronavírus okozta válság alatt, miket csináltunk meg, miket tettünk a kórházakkal, egészségházakkal, és mennyivel felszereltebb ma a Novi Pazar-i kórház, mint sok más nagyobb városé is az egész régióban, nemcsak Szerbiában. Azért jöttem, hogy elmondjam önöknek, hogy itt befektetünk az utakba, a teljes infrastruktúrába és a vízvezetékbe, a csatornahálózatba, mindenbe, amelyről még csak nem is álmodtak.”

Novi Pazar
Aleksandar Vučić
útfelújítás
kórház
Egészségügyi rendszer

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.