Ugrás a tartalomra

Bemutatta a Fokos zenekar a nemzeti összetartozás napja tiszteletére készített videóklipjét

2020.06.04
21:08
2020.06.04
22:19
Forrás
Pannon RTV
A járvány miatt ugyan elmaradnak a Trianon-emlékműsorok, a megemlékezések, viszont hiánypótlóként és tiszteletük jeléül megjelentették A Fokos zenekar első videóklipjét.

A klip Bobula Ida: A mi határunk című költeményének megzenésítése.

A Fokos zenekart elsősorban népzenei együttesként ismerjük, azonban megalakulása óta párhuzamosan foglalkozik megzenésített versekkel is. Évek óta tervezik, hogy újra előveszik a „fiókban porosodó” dalokat, ám az aktualitások, a sok népzenei ötlet megvalósítására szánt idő mellett ezek mindig a második helyre szorultak vissza. Aztán elérkezett 2020 és a világjárvány, amikor több idejük maradt, és elkészült a videóklip is.

Fokos zenekar
nemzeti összetartozás napja
videóklip

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.