Ugrás a tartalomra

Több parkoló és garázs lehet Újvidéken

2020.06.08
14:33
2020.06.08
16:12
Forrás
Pannon RTV
A parkolóhelyekről szóló vita volt a legélénkebb az újvidéki Városi Képviselő-testület mai ülésén.

Ülésezett az újvidéki Városi Képviselő-testület. A február óta első, és várhatóan utolsó ilyen összetételű ülésen közel 60 napirendi pont szerepelt. Az egyik legtöbbet vitatott pont a városi parkolók és garázsok létesítéséről szólt. Tervben van négy új parkoló kiépítése, melyekből három földalatti és egy föld feletti garázs lenne, a kivitelező pedig egy osztrák-szerb konzorcium. A befektetés értéke 22 millió euró.

Miloš Vučević, polgármester, Újvidék: „Ezzel Újvidék városa 1130 új parkolóhelyet kap majd. A város biztosítékot kapott a munkálatok idejére bankgaranciák által, elsősorban a munka kivitelezésére vonatkozólag. Amit nagyon fontos elmondanom az újvidékiek és mindenki más számára, hogy Újvidék városa egész idő alatt a kiépülőben lévő épületek tulajdonosa marad. Minden leendő épület és garázs - ha elfogadják a határozatot és megkötik a szerződést - Újvidék város tulajdonában marad.”

Újvidék
parkoló
parkolóhely
garázs
vita
Városi Képviselő-testület
Miloš Vučević
beruházás

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.