Ugrás a tartalomra

A sportélet támogatása Zentán

2020.06.10
12:51
2020.06.10
16:59
Forrás
Pannon RTV
28 zentai sportegyesület összesen 27 millió dináros támogatásban részesült a helyi önkormányzat jóvoltából.

A klubok egy pályázatot nyújthattak be, amelyet egy bizottság bírált el különböző szempontok alapján. A megnyert pénzt különféle módon használhatják fel az egyesületek: fedezhetik belőle a versenyek költségeit, emellett melegítőket, mezeket és sporteszközöket is vásárolhatnak.

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „El kell mondani, hogy az idén ez egy kis késéssel történt meg, hiszen már március végéig be szoktuk fejezni, azonban az előállt járványügyi helyzet miatt csak most tudtuk ezeket a szerződéseket kiosztani. Ez idő alatt a klubok is felfüggesztették munkájukat. Úgy érezzük, hogy most késést nem okoztunk, és a sportkluboknak anyagi feltételeket biztosítunk az év hátralévő részére, hogy normálisan tudjanak működni.”

Zenta önkormányzata további 15 millió dinárt is biztosít a sportklubok és szervezetek működésére és fenntartására.

Zenta
sport
sportklub
sportszervezet
Czegledi Rudolf
támogatás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.