Ugrás a tartalomra

Bemutatkozott a Polgári Mozgalom Zentáért csoport

2020.06.12
15:32
2020.06.12
18:41
Forrás
Pannon RTV
11 jelöltet indít községi szinten a Polgári Mozgalom Zentáért elnevezésű polgári csoport. Így velük együtt két párt és két polgári csoport közül választhatnak a község lakosai június 21-én.

Sándor József listavezető elmondta, hogy nehezen hozták meg a döntést, de végül a mérleg az indulás felé billent a bojkott helyett, így miután megszüntették Szerbiában a rendkívüli állapotot, elkezdték az aláírások gyűjtését. Összesen 350 polgár támogatta őket.

Sándor József, a Polgári Mozgalom Zentáért listavezetője: „Ebben a csoportban van néhány olyan képviselő, aki eddig is képviselő volt. A Magyar Mozgalom - VMDK képviselő csoportjában tevékenykedtek a zentai képviselő testületben. Az volt a véleményünk, és most is az, hogy a mi csoportunk volt a zentai polgároknak a lelkiismerete ezen a KKT-n, mi tudtuk megvédeni bizonyos kérdésekben a zentai polgárok érdekeit, olyan döntésekkel szemben, amelyek károsak lettek volna, tehát egyenes út vezetett oda, hogy megindulunk a választásokon.”

Polgári Mozgalom Zentáért
Sándor József
Zenta
Választások 2020

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.