Ugrás a tartalomra

Digitalizált lett az óbecsei Városi Színház mozija

2020.06.15
14:31
2020.06.15
17:23
Forrás
Pannon RTV
A korszerű felszerelésnek köszönhetően ezentúl a klasszikus filmek mellett újak is műsorra kerülnek.

A Szerbiai Filmközpont pályázatán nyert 4 és fél millió dinárból, valamint a 2,2 millió dináros önkormányzati támogatásból új vetítővásznat, nagyobb teljesítményű vetítőgépet, 3D-s rendszert és 300 darab 3D-s szemüveget vásárolt az intézmény.

Zdravko Petrović, igazgató, Városi Színház, Óbecse: „Az első film ezen a vásznon Srđan Golubović Otac című remek alkotása lesz, amely tudomásom szerint a cannes-i filmfesztivál egyik nyertese volt, és június 28-án kerül műsorra. Július elsejétől a járványügyi tanácsokkal összhangban 3D-s filmeket vetítünk, és láthatjuk majd a Hotel Beograd című sikerfilmet is Miloš Bikovićtyal a főszerepben. Ezek a filmek várnak ránk az elkövetkező időszakban. Fontos, hogy ezekkel a teremvetítésekkel párhuzamosan a korábbi évekhez hasonlóan vetítések lesznek a kerthelyiségünkben is.”

mozi
digitalizáció
Óbecse

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.