Ugrás a tartalomra

Jövő héttől kevesebb csapadék lesz térségükben

2020.06.20
12:44
2020.06.20
17:10
Forrás
Pannon RTV
Napos, helyenként borongós időnk lesz a nap további részében, és vasárnap is változékony időjárásra számíthatunk.

Az esernyőt továbbra is érdemes magunkkal vinnünk. A hullámzó időjárás sokaknál testi panaszokat is okozhat.
Szombaton délelőtt sokan kihasználták a napos, kellemes időjárást és a palicsi tóparton sétáltak, vitorláztak, futottak és bicikliztek is. Az előrejelzések szerint azonban a hétvége további részében záporokra és csapadékos időjárásra is számíthatunk.

Vasárnap még felhős, borongós időre számíthatunk. A gyakran megnövekvő felhőzetből ismét többfelé kialakulhat eső. Emellett sokfelé az erős szél is fokozódik. A nap legmelegebb óráiban a hőmérséklet 18 és 26 fok között alakul.

A jövő hét már szárazabb, nyáriasabb időt hoz. Hétfőn mindemellett viharos erejű szél is tombolhat térségünkben. Keddtől fokozatosan egyre inkább a napsütés kerül túlsúlyba. Futó záporok ugyan kialakulhatnak, de jelentős csapadék nem várható. A 24-25 fok körüli maximumokat a hét második felében akár a 30 fokhoz közeli csúcsértékek is követheti.

Helyenként fokozott szélfúvásra számíthatunk, emiatt sokaknál fejfájás, nyugtalanság, alvászavar is jelentkezhetnek. A napos idő miatt pedig erős UV-sugárzásra is számítanunk kell.

csapadék
napsütés
időjárás-előrejelzés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.