Ugrás a tartalomra

Árvízveszély a Temesen

2020.06.20
13:16
Forrás
Szerbiai RTV
Rendkívüli árvízvédelmi készültséget hirdettek a Temes egy szakaszára a román határtól Szécsányig.

A vízszint itt elérte az 542 centiméter magasságot. Összesen 30,53 kilométeren van érvényben a készültség - közölte a Vajdaság Vizei Közvállalat. A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet mérései szerint a következő napokban további emelkedésre lehet számítani, ezért ügyeletes személyek vannak terepen, valamint a szécsányi válságstáb is összeült, ahol az intézkedéseket beszélték meg. Más szakaszokon is intenzíven figyelik a folyó magasságát.

árvízveszély
Temes
vízállás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.