Ugrás a tartalomra

Főszerepben az ifjú reménységek a TSC-nél

2020.06.25
15:54
2020.06.25
17:14
Forrás
Pannon RTV
Rendkívül sikeres volt a TSC első alkalommal megszervezett gyerektábora - mondták a topolyai labdarúgóklub illetékesei.

Játékkal egybekötött csapatépítés, technikai gyakorlatok és persze a meccsek. Így nézett ki azoknak a gyerekek egy napja, akik a Topolyai SC focitáborába jelentkeztek.

Pataki Petra, Óbecse: „Azért jelentkeztem, hogy többet megtanuljak a fociról. Kezelni a labdát és sok minden mást a fociról.”

Zakinszky Márk, Temerin: „Igazából itt lettem volna még két hetet legalább. Nagyon tetszett, és az edzések is jók voltak.”

Kakas Gábor utánpótlásedző a technikai finomításokért felelt a táborban: „Külön területeken foglalkozunk a gyerekekkel. Vannak játékok, van technika, van egy az egy elleni játék. Én a technikával foglalkozok. Szerintem a gyerekek nagyon élvezik, úgyhogy mindenféleképpen nagyon eltaláltuk ezt a tábort, és mindenképpen a legpozitívabb számunkra, amit látunk is, hogy a gyerekek mosollyal mennek el és jól kifáradva.”

Palágyi Szabolcs vezérigazgató szerint a táborba nagyon sok tehetséges gyerek jelentkezett, de a legfontosabb cél az volt, hogy mindenki szép emlékekkel térjen haza Topolyáról.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Valójában nekünk is ez volt a célunk, hogy egy olyan tábort szervezzünk, amelyen keresztül megismernek bennünket, megismerik az edzőinket és a munkánkat, a klubunkat és közben mindezt örömmel és vidámsággal csinálják.”

Az ötnapos táborba Vajdaság szinte minden pontjáról érkeztek gyerekek - összesen több mint 120-an.

TSC
Topolya
Gyerektábor
labdarúgás
focitábor
foci
Vajdaság

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.