Ugrás a tartalomra

Letartóztatták a gyermekerőszakolót Karlócán

2020.06.25
17:54
Forrás
021.rs
Letartóztatták azt a karlócai férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolta kilencéves rokonát.

A rendőrség ma vette őrizetbe a karlócai A. P.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy kilencéves kisfiút, aki a vér szerinti rokona.

A 021.rs hírportál értesülése szerint az eset június 15-én történt. A helybeli, Čerat településrészen élő kisfiút 30 éves rokona egy buliba vitte, és hajnal 4 óra felé szállította haza. A szülőknek feltűnt, hogy a gyerek túl sokáig alszik és furcsán viselkedik, majd orvoshoz fordultak, ahonnan az újvidéki Gyermekkórházba utalták őket. Itt bizonyosodott be a szörnyűség, amit jelentettek az illetékes szerveknek.

A hírek szerint, a kórházi kezelést követően a gyengén halló, beszédzavarokkal is küszködő kisgyereket más környezetbe helyezik, nevelőszülők gondoskodnak majd róla.

A feltételezett elkövetőt 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

gyermek
erőszak
letartóztatás
Karlóca

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.