Ugrás a tartalomra

Mirna Radulović lett Szerbia hangja

2013.01.21
15:18
A szabadkai Mirna Radulović nyerte a Prvi Glas Srbije nevű zenei tehetségkutató versenyt
A szabadkai Mirna Radulović nyerte a Prvi Glas Srbije nevű zenei tehetségkutató versenyt. A döntőt kivetítőn követhették a szabadkaiak a Sportcsarnokban. A zsúfolásig megtelt lelátókon kiváló volt a hangulat, lelkesen szurkolt a közönség a város büszkeségének. Mirna Szabadka szülötte. Itt nőtt fel, ide járt iskolába, itt kezdődött zenei karrierje is. Így nem csoda, hogy sokan gyűltek össze a szabadkai Sportcsarnokban, hogy együtt szurkoljanak neki a döntőben. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9L7qMWCqFfE A szabadkai önkormányzat a lány mellé állt. Miloš Nikolić, a Városi Tanács művelődési ügyekkel megbízott tagja elmondása szerint szívügyének érezte Mirna karrierjét, hiszen valamikor hegedülni tanította őt. „Felismertük Mirna tehetségét. Az egész önkormányzat az ügy mellé állt. Nem azért mert Mirnáról van szó, hanem a tehetségről.” A döntőben három lány szerepelt, a szuperdöntőben azonban Mirna Mariah Carey Hero című dalának kiváló előadásával magabiztosan nyert. A végig a lánya mellett álló édesanya is elégedett volt lánya teljesítményével. „A lányom szívből énekelte el ezt a dalt, ami a legfontosabb. Véleményem szerint biztos volt magában és csodásan énekelt” – mondta Kristina Jakovljević. A verseny fődíja 100 000 euró értékű lemezszerződés, amely magában foglalja a lemez elkészítését, felvételét, illetve Mirna karrierjének beindítását.

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.