Ugrás a tartalomra

Vannak, akik elítélik, mások védik Đokovićot

2020.06.27
14:57
2020.06.27
15:07
Forrás
Magyar Szó
Továbbra is téma a világsajtóban a Novak Đoković világelső szerb teniszező által szervezett Adria Tour tenisztorna, és annak járványügyi hatásai.

A rendezvényen több játékos és edző is megfertőződött a koronavírussal, maga a szerb teniszező is.

Đoković mellett kiállt edzője, Goran Ivanišević és édesapja, Srđan Đoković. Utóbbi azt mondta, a bolgár Grigor Dimitrov lehet a hibás, aki Los Angelesből utazott Szerbiába, majd onnan Horvátországba, és már az első napon is rosszul érezte magát.

Fucsovics Márton a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte korai volt a világelsőtől az, hogy a higiéniai előírások figyelembevétele nélkül szervezett versenyt. Az ATP-touron szereplő teniszezők közül többen, így Murray, Simon és Kyrgios is élesen kritizálták Đokovićot. Dominic Thiem, aki maga is részt vett az Adria Touron, elnézést kért a szurkolóktól. Dijana Đoković, a szerb teniszező édesanyja túlzásnak gondolja a fia felé irányuló gyűlöletáradatot, szerinte a világelsőt jó szándék vezérelte.

Novak Đoković
Adria Tour
tenisz
koronavírus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.