Ugrás a tartalomra

Vigyázzanak magukra a zentaiak - a helyi törzskar ajánlásai

2020.07.02
14:10
2020.07.02
14:29
Forrás
Közlemény
A zentaiaknak ajánlatos zárt helyiségekben és a városi közlekedésben a maszk és a fertőtlenítőszerek használata, a szociális távolságtartás, illetve a gyakori kézmosás.

Erről adott ki ma ajánlást a rendkívüli helyzetek községi törzskara. Hozzáteszik: nem kötelező a sebészeti-maszkok használata, a polgárok által készített összes nem sebészeti és védőmaszk is megfelel. A törzskar egyben arra kéri a lakosokat, hogy viselkedjenek felelősségteljesen és viseljenek gondot a saját és legközelebbi hozzátartozóik egészségéről.

Az ajánlás külön szól a fiatalokhoz. Őket arra kérik, hogy ne gyülekezzenek sokan zárt helyiségben.

Zenta község rendkívüli helyzetek községi törzskara minden nap a legnagyobb figyelemmel követi a járványhelyzetet a községben és mindenről tájékoztatja a polgárokat - zárul a közlemény, amelyet Czegledi Rudolf Zenta polgármestere, a községi törzskar parancsnoka írt alá.

Zenta
törzskar
ajánlás
koronavírus
egészségügy
kézmosás
távolságtartás
zárt helyiség
Czegledi Rudolf
járvány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.