Ugrás a tartalomra

Egy nap alatt 31 új fertőzöttet vettek fel a Vajdasági Klinikai Központba

2020.07.05
11:40
Forrás
Vajdasági RTV
139 koronavírussal fertőzött személy van jelenleg a Vajdasági Klinikai Központban, közülük négyen vannak lélegeztetőgépre kötve.

Csak az elmúlt 24 órában 31 olyan személy került az egészségügyi intézménybe, akinek pozitív lett a koronavírus tesztje. A Vajdasági Klinikai Központ arra figyelmeztet, hogy a fertőzés terjedésének megakadályozása, illetve lassítása érdekében továbbra is ajánlott a maszk viselése a tömegközlekedési eszközökön, a zárt helyiségekben, valamint fontos a távolságtartás és gyakori kézfertőtlenítés.

Vajdasági Klinikai Központ
Újvidék
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.