Ugrás a tartalomra

Két igazi nyári nap áll előttünk

2020.07.10
08:48
2020.07.10
12:07
Forrás
Szerbiai RTV
A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.

Több lehetőség is van, amellyel elviselhetjük a forró napokat. Lakásunk lehűtésére az egyik legjobb megoldás a légkondicionáló berendezés, amelyek iránt most még jobban megnőtt a kereslet. Emellett fokozottan kell figyelnünk a folyadékbevitelre, a só és az ásványi anyagok pótlására, a bőrünk védelmére.

Szombat éjszaka azonban már érkezik a lehűlés, borús lesz felettünk az ég.

Igazi felfrissülésre vasárnap számíthatunk. A délelőtti órákban helyenként kialakulhatnak záporok, este pedig már nagyobb esőzés is lehet.

A legalacsonyabb hőmérséklet 15-18, a legmagasabb pedig 20 és 26 fok között alakul a hét utolsó napján.

nyár
időjárás
kánikula
meleg

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.