Ugrás a tartalomra

Nyugdíjas Adagio

2020.07.10
20:06
2020.07.10
20:48
Forrás
Pannon RTV
Üdítő, könnyed slágerekkel szórakoztatta a közönséget az Adagio kórus, amelynek tagjai kivétel nélkül szabadkai nyugdíjasok.

Az énekkar a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében lépett fel a palicsi Magyar Kultúrközpontban. Az esemény az IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programnak köszönhetően valósult meg. A péntek esti repertoárt Kiss Miskolci Diána állította össze.

Deák Magdaléna, kórustag, Adagio:  „Általában attól függ, hogy milyen közönséghez kell, hogy szóljunk, ezért különböző a repertoárunk. Most szerintem egy kellemesen szórakoztató, nyáresti programmal jöttünk és ezt a mi Diánánk állította össze.”

kórus
ének
Adagio kórus

Most

16:10, Frissítve: 16:30

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.