Ugrás a tartalomra

126 új koronavírusos személy Vajdaságban

2020.07.11
13:52
Forrás
Közlemény
Az elmúlt 24 órában 126 új koronavírussal fertőzöttet regisztráltak Vajdaság területén - közölték az illetékesek.

A legtöbb beteget a dél-bácskai körzetben és Újvidéken regisztrálták. A Vajdasági Klinikai Központban jelenleg 201 beteget kezelnek, közülük 16-an szorulnak mesterséges lélegeztetésre.

Pancsován 100 beteget ápolnak, a további vajdasági Covid-kórházakban pedig összesen 95 beteget kezelnek, 36-ot Verbászon, 20-at Mitrovicán, 15-öt Zomborban, 13-at Szabadkán, 8-at Versecen, 3-at pedig Nagykikindán.

A járvány kezdete óta Vajdaság területén 1275 koronavírusos esetet regisztráltak, 54 személy pedig elhunyt a kór szövődményeinek következtében. Ezek az adatok egyértelműen jelzik, hogy a helyzet nagyon súlyos, és hogy ez az utolsó pillanat a felelősségvállalás bemutatására - közölték az illetékesek.

Vajdaság
koronavírus
fertőzöttek

Most

18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.