Ugrás a tartalomra

Nyári tábort tartottak Horgoson

2020.07.11
16:42
2020.07.11
18:11
Forrás
Pannon RTV
Különféle ügyességi játékokon, számos foglalkozáson és sok más programon próbálhatták ki magukat azok a gyerekek, akik az utóbbi napokat a horgosi Vadászlakban töltötték.

A horgosi Fészek Nagycsaládosok Egyesülete nyári tábort szervezett a legkisebbeknek.

69 gyerekkel kezdődött hétfőn a gyerektábor, ahol nem csak nagycsaládos gyerkőcök vehettek részt. Kicsik és nagyok egytől egyig kiélvezték az elmúlt napokat és a jó időt.

Molnár Máté horgosi résztvevő: „Nagyon-nagyon jó itt, egy barátot szereztem és sokat szoktunk kiütőcskézni együtt.”

A táborban 5 és 15 év közötti gyerekek vettek részt. A horgosi Huzsvár Alen számára a legérdekesebb egy saját előadás elkészítése volt: „Az előadás-gyakorlás tetszett a legjobban. Lesz ma egy előadás, ahol mindenki egy saját kreatív ötlettel elő fogja adni a saját ötleteit. Én a tábort be fogom mutatni a csapattagjaimmal.”

A radanováci Besze Szófia egyedül érkezett a táborba, azonban hamar talált magának barátokat, akikkel együtt élvezték a jobbnál-jobb játékokat és kreatív feladatokat: „Nagyon jól érzem magam. A táborban szereztem barátokat, meg is lepődtem, mert úgy gondoltam, hogy nem fogok szerezni barátokat, de mégis sikerült. Mindenki nagyon kedves, akivel eddig jóban voltam és akivel barátkoztam.”

A gyerekek a kézműves foglalkozások mellett az íjászkodást és a különböző ügyességi játékokat is kipróbálhatták.

Csikós Erzsébet szervező: „Itt olyan gyermekek vannak, akiknek sajnos nem adatik meg, hogy eljussanak bárhová világot látni, itt, amit tudunk nekik biztosítani, az az, hogy nagy összetartás van, szeretet, és megpróbáljuk a gyerekekkel megismertetni azokat a dolgokat, amiket a városban nem tudnak megvalósítani.”

A tábor zárásaként bemutatják a gyerekek által készített színdarabokat. A bemutatókra már a délelőtti órákban nagy izgalommal készültek. Emellett a szellemjárást is sokan várják már.

Fészek Nagycsaládos Egyesület
Horgos
tábor

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.