Ugrás a tartalomra

Sok lesz a napsütés, de nagy hőségre nem kell készülni a jövő héten

2020.07.12
17:59
2020.07.12
18:11
Forrás
MTI
Sok lesz a napsütés a jövő héten, de többször is várható elszórtan csapadék. Nagy hőségre nem kell készülni, a maximumok jellemzően 30 Celsius-fok alatt maradnak.

Holnap gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 7-13 fok között valószínű. A nappali maximumok 21-26 fok között alakulnak.

Kedden sok lesz a napsütés. Egy-egy futó zápor előfordulhat. A leghidegebb órákban 6-13 fok lesz. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is sok napsütésre van kilátás. Ugyanakkor délután egyes részeken erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Csütörtökön többórás napsütés várható. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar, néhol tartósabb eső is. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. Napközben többnyire 29, 30 fokig melegszik a levegő.

A hét hátralévő részében is hasonló időjárásra kell készülni. A napsütést gomolyfelhők, záporok vagy éppen zivatarok zavarhatják meg. A vasárnap viszont többnyire naposnak ígérkezik eső nélkül. 

időjárás
napsütés

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.