Ugrás a tartalomra

Elmarad az idei Róka Fest

2020.07.13
13:58
2020.07.13
17:52
Forrás
Pannon RTV
A most csütörtök és szombat közé meghirdetett rendezvényt a szervezők a koronavírus-járvány miatt mondták le.

Az előre megvásárolt bérletek automatikusan érvényesek a jövő évi fesztiválra, de áruk vissza is igényelhető. Hulló Zsófia, az egyik szervező elmondta, az önkéntesekből álló csapat hónapok óta készült a rendezvényre, komoly munkát fektettek bele. Hozzátette, a nyarat nem töltik tétlenül: jelen pillanatban is azon dolgoznak, hogy a helyszínt, a ludasi Róka tanyát építsék, bővítsék, új tartalmakkal töltsék meg, emellett a csapat összekovácsolására is jó alkalom az idei nyugodt nyár.
"Nem szeretnénk, ha bárkinek baja esne, ha elkapnák a betegséget, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább lemondjuk. Helyette inkább az önkéntes csapat fog egy kicsit fejlődni, és próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a következő év jobban sikerüljön."

 

Róka Fest
elmarad
koronavírus
fesztivál
Hulló Zsófia
Ludas

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.