Ugrás a tartalomra

Vučić gratulációja Macronnak

2020.07.14
09:22
Forrás
Szerbiai RTV
A múlt a jövő prófétája, így bízom abban, hogy ahogyan a múltban, úgy a jövőben is összetart majd a francia és a szerb nép.

Ezt írta Aleksandar Vučić Emmanuel Macron államfőnek a francia nép nemzeti ünnepe alkalmából. A szerb elnök gratulációjában úgy fogalmazott, Franciaország a francia forradalom sikerére, a Bastille ostromára,az összetartásra és a testvériségre emlékezik ezen a napon, a szerbek pedig arra, hogy francia barátaik mindig támogatták őket, kiálltak mellettük.

Vučić kiemelte, a legnehezebb történelmi körülmények között megszakíthatatlan volt a két nép között lévő kapcsolat, és ez a jövőben csak egy még virágzóbb együttműködéshez vezethet. Reméli, hogy a jövőben egy közös európai út vár rájuk - fogalmazott a szerb államfő.

Aleksandar Vučić
gratuláció
francia nemzeti ünnep

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.