Ugrás a tartalomra

Szeszélyes nyár

2020.07.15
12:40
Forrás
idokep.hu
A meleg és a hűvös időszakok váltogatják egymást az idei nyáron.

Már szinte nincs arra sem időnk, hogy verejtékezzünk a melegtől, mert ahogy eljön a strandidő, máris megnövekednek a felhők az égen, és érkezik a zápor, a zivatar, ezzel együtt pedig a legalább 10 fokos lehűlés. Ezen a héten is így lesz ez.

Fokozatosan melegszik a levegő, hogy pénteken majd újabb csapadék hulljon. A meteorológusok azt mondják, hétfőtől stabilizálódhat az időjárás: a hőmérséklet az ilyenkor szokásos átlagnak megfelelően alakul majd, de nem várható trópusi meleg.

szeszélyes nyár
változó időjárás
meleg
csapadék

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.