Ugrás a tartalomra

Ma még megázhatunk, de érkezik a strandidő

2020.07.19
08:54
2020.07.19
09:18
Forrás
rhmz, koponyeg, idojaras.hu
Vasárnap délelőtt többfelé alakulhatnak ki záporok, délután néhol felhőszakadás is lehet. Éjjelre eláll az eső az előrejelzések szerint.

Hétfőn a hajnali párásság megszűnése után sok napsütésre számíthatunk. Folyamatosan melegszik majd fel a levegő az előttünk álló hét közepéig. Míg hétfőn 26 fokos csúcsot, addig kedden már 30 fokot is mérhetünk. Szerda délelőtt többfelé felhők tarkíthatják az eget, elvétve futózáporok is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul. Csütörtökön azonban erős széllökésekkel, zivatarokkal ismét megérkezik a hidegfront. Több településen jelentősebb csapadékmennyiség is lehullhat. Pár fokos lehűlést hozhat a front, a csúcshőmérséklet 18 és 25 fok közé esik.   

strandidő
felhősödés
csapadék
felmelegedés
zápor
zivatar
eső
felhőszakadás

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.