Ugrás a tartalomra

Nyári műsorrácsra vált a Pannon Rádió

2020.07.19
15:57
2020.07.19
20:25
Forrás
Pannon RTV
A jövő héttől a Reggeli szünetre megy, a Presszó pedig előbb, 8-kor kezdődik, és 14 óráig tart. Szünetel még a Kult Café, a Fitt Zóna és a Best of Pannon Reggeli is.

Nyári műsorrendre vált a Pannon Rádió a jövő héttől. Ez azt jelenti, hogy egyebek mellett a Reggeli, a KultCafé és a Fitt Zóna is szünetel. Július 20-tól a Presszó korábban, reggel 8 órakor kezdődik, és 14 óráig tart majd, a Csillaghullás című könnyűzenei kívánságműsor pedig 16 és 20 óra között várja a hallgatókat. A Rádiódiszkó, a Rock Idill, a Poplista, valamint a Csendháborítás című műsorok változatlan időpontban lesznek hallhatók a 91.5-ön.

A Pannon Reggeli korán kelő műsorvezetői most egy kicsivel tovább alhatnak majd, ugyanis egy szusszanásnyi időre nélkülözniük kell őket a hallgatóknak. A nyár további részében néhány egyéb műsor is szünetel, köztük a KultCafé és a FittZóna is. Brasnyó Zoltán, főszerkesztő-helyettes, Pannon Rádió: „Ez a szünet, amely ebben az esetben két hónapig tart majd, szükséges ahhoz, hogy feltöltődve, és újabb energiákkal, élményekkel eltelve tudjuk folytatni ezt a reggeli műsort, hiszen mégis erről szól ez a bizonyos szórakoztató, reggeli műsor már évek óta. Ami az egyéb műsorokat illeti, a KultCafé című műsor is szünetre megy. Ez az a műsor, amely szerda esténként Sánta Zoltánnal és jómagammal este 8-tól 10 óráig számol be a filmekről, illetve a legfrissebb szórakoztatóipari újdonságokról.”

Az élet azonban nem áll meg a Pannon Rádióban. A kialakult járványhelyzet miatt szinte az összes nyári fesztivál és rendezvény elmarad, ezért az ilyen típusú terepi műsorok sem lesznek a klasszikus helyeken - mondta Soós Georgina. A Pannon Rádió főszerkesztője hozzátette, ennek ellenére izgalmas, nem mindennapi külső helyszínekkel igyekeznek színesíteni a nyári műsort. „Készítünk több terepi műsort, de nem a hagyományos módon. Ez azt jelenti, hogy 2-3 műsorvezetőnk műszaki személyzettel kimegy egy izgalmas helyszínre. Ezeket még nem konkretizáltuk, de mindenképp szeretnénk egy kicsit izgalmas helyszíneket választani, például traktorra ülni vagy akár egy vitorlásra, és ezekről a helyszínekről készítünk izgalmas, élménybeszámoló jellegű műsort.”

Habár egyes műsorok szeptemberig szünetelnek, továbbra is lesz mit hallgatni, hiszen a Rádiódiszkó, a Rock Idill, a Poplista, valamint a Csendháborítás című közkedvelt műsorok változatlan időpontban lesznek hallhatók a Pannon Rádió 91.5-ös frekvenciáján. Emellett ajándékok és jó zenék is várnak a hallgatókra.

Pannon Rádió
nyári műsorrács
szünet
Pannon Reggeli
Presszó
Kult Café
Fitt Zóna
Best of Pannon Reggeli
terepi műsor
Soós Georgina
Brasnyó Zoltán

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.