Ugrás a tartalomra

Meggyógyult a koronavírus-fertőzésből Maja Gojković

2020.07.20
10:48
Forrás
Kurir, 021.rs
Marko Đurić is túl van a betegségen. Nem ő az egyedüli a szerb kormányból, aki megfertőződött.

Maja Gojkovićot, a köztársasági képviselőház elnökét néhány nappal ezelőtt engedték ki a belgrádi Fertőző Betegségek Klinikájáról. Gojković azt nyilatkozta, most már kitűnően érzi magát, otthon tartózkodik. Az ellenőrző tesztet is elvégezték rajta, ami negatív lett.

Marko Đurić, a Koszovó-ügyi Iroda vezetője is koronavírusos volt, szintén a Fertőző Betegségek Klinikáján kezelték Belgrádban. Már őt is elbocsátották, jól van, mától ismét munkába akar állni.

Korábban a szerb kormány más tagjairól is kiderült, hogy koronavírusosak. Elkapta a fertőzést a védelmi miniszter, Aleksandar Vulin, valamint az államigazgatási és helyi önkormányzati tárca vezetője, Branko Ružić is.

gyógyulás
koronavírus
Maja Gojković
Marko Đurić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.