Ugrás a tartalomra

Kettős gyilkosság Vranje közelében

2020.07.20
19:38
2020.07.20
19:44
Forrás
Szerbiai RTV
Egy férfi és egy nő holttestét találták meg ma reggel a dél-szerbiai Vranjska Banján.

A helyszínelés alapján kettős gyilkosságra gyanakszanak, amit lőfegyverrel, feltételezhetően vadászpuskával követtek el. Elrendelték a boncolást, a rendőrség pedig keresi a tettest. A tragédiát az elhunyt nő édesapja jelentette ma 8 óra körül a rendőrségnek, aki a hétvégi ház udvarán holtan találta a lányát és annak élettársát. Az apa szerint a nő nem ment el ma a munkahelyére, ezért látogatta meg őt annál a hétvégi háznál, ahol éltek, itt talált rájuk holtan - írja a szerb sajtó. 

Vranje
Vranjska Banja
gyilkosság

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.