Ugrás a tartalomra

Ajándék a nagykikindai védőnői szolgálatnak

2020.07.24
17:33
2020.07.24
17:40
Forrás
Vajdasági RTV
Két új személyautót ajándékozott a nagykikindai védőnői szolgálatnak a helyi önkormányzat.

Az egészségház védőnői naponta mintegy 30 otthonba látogatnak el, így a két autó nagymértékben megkönnyíti majd a munkájukat. Olivera Vučković Popov főnővér a sajtónak elmondta, az eddig rendelkezésükre álló járművek nagyon régiek voltak, és egyáltalán nem voltak már megbízhatók. A két új autóval pedig nem kell aggódniuk, hogy ezentúl időben odaérnek-e a megbeszélt terepi látogatásra, ami nagyon fontos az újdonsült szülőknek és a kisbabáknak is.

A személyautók vásárlását a népesedéspolitikai és demográfiai tárca nélküli minisztérium támogatta, és ez csak egy része annak a 13 millió dináros projektnek, amit a minisztérium a nagykikindai önkormányzattal közösen valósít meg. A projekt további két lépést foglal magába, ez pedig a védőnői szolgálat tanácsadói részlegére, illetve több játszótér kialakítására vonatkozik.

ajándék
autó
védőnő
védőnői szolgálat
Olivera Vučković Popov

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.