Ugrás a tartalomra

Elmarad a topolyai Expo a koronavírus-járvány miatt

2020.07.25
16:25
2020.07.25
16:31
Forrás
Magyar Szó
A Mezőgazdasági és Gazdasági Kiállítás előkészületei több hetet igényeltek volna, és nem kevés anyagi ráfordítást - mondta el Kislinder Gábor a Magyar Szónak.

A polgármester hozzátette, a gazdaságok számára ez nagy érvágást jelent, de elsősorban polgárok egészségét tartják szem előtt. Ebben a pillanatban egyedül a kenyérszentelő ünnepség az, amelyet a községi napok rendezvénysorozat keretében jelentősen kisebb létszámban, de kockázatmentesen meg tudunk tartani – fogalmazott. Kislinder emellett beszélt arról is, hogy augusztusban tartja meg alakuló ülését az új összetételű Községi Képviselő-testület, amelyen egyebek mellett szavaznak az önkormányzat tisztségviselőinek kinevezéséről, valamint szó lesz a költségvetés módosításáról is, amelyet a koronavírus nyomán hozott intézkedések miatt voltak kénytelenek beiktatni.

Topolya Expo
Topolya
Kislinder Gábor

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.