Ugrás a tartalomra

Óbecse: Ingyenes étkezés az egészségügyi dolgozóknak

2020.07.27
17:16
2020.07.27
17:32
Forrás
Pannon RTV
Mától két héten át biztos kapnak meleg ebédet vagy vacsorát azok az egészségügyi dolgozók Óbecsén, akik az Egészségház mentőszolgálatában vagy a Covid-rendelőben teljesítenek szolgálatot.

Az akciót az idén elmaradt Gasztrofeszt szervezői hívták életre egy óbecsei vállalkozás és egy helyi étterem támogatásának köszönhetően. Az egészségügyi dolgozók minden nap 15-20 adag ételt kapnak.

Jovanović Dániel az óbecsei Gasztrofeszt szervezője: „Aki úgy gondolja, hogy tenni tud valamit ezért az ügyért, várjuk a támogatását. Legfőképp élelmiszer-alapanyagokat várunk, ha valaki pénzzel tud támogatni bennünket, azt is elfogadjuk, de legfőképpen élelmiszerben szeretnénk kapni a támogatásokat. Az lenne ezzel a cél, hogy ne csak két hétig tudjuk őket támogatni meleg étellel, hanem addig, ameddig tart ez az őrület.”

Óbecse
egészségügy

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.