Ugrás a tartalomra

Nem viseltek maszkot, 1000 euróra büntették őket

2020.07.28
13:56
Forrás
VajdaságMa, 24.hu
Fejenként 1000 eurós büntetést kellett kifizetnie egy magyar ikerpárnak, mert július 24-én nem voltak hajlandók feltenni a szájmaszkot egy Budapestről Münchenbe tartó repülőjáraton.

Bár a személyzet több alkalommal is felszólította a két 37 éves nőt, hogy tegyenek eleget a járványügyi helyzet miatt előírt szabályoknak, ők ellenkeztek. Sőt, egyikük a középső ujját mutatta az egyik légiutas-kísérőnek. Miután a gép leszállt Münchenben, a rendőrség azonnal őrizetbe vette az ikerpárt, majd a büntetés kifizetése után szabadon távozhattak. Az ügyük azonban nem ért véget ilyen könnyen, ugyanis büntetőeljárás is indul ellenük – írta hétfőn a német rendőrség.

maszk
büntetés
repülőgép
Németország

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.