Ugrás a tartalomra

SMS-ben, vagy e-mailben értesítik mostantól az érintetteket, ha megvan a PCR-teszt eredménye

2020.07.30
21:52
Forrás
Vajdaság MA
Ezentúl automatikusan, SMS vagy e-mail formájában értesítik az embereket az elvégzett PCR-tesztek eredményéről.

A polgárok a tesztelésre történő bejelentkezés alkalmával meghagyhatják a telefonszámukat vagy e-mail címüket, így automatikusan értesítik őket arról, hogy megvan a teszt eredménye.

Dr. Mihailo Jovanović, az IT és az eUprava Iroda igazgatója elmondta, a szolgáltatás továbbra is csak arról értesíti a polgárokat, hogy elkészült a teszt eredménye, magát az eredményt továbbra is az e-zdravlje.gov.rs portálon tekinthetik meg.

PCR-teszt
sms
e-mail
eredmény
értesítés

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.