Ugrás a tartalomra

Forma-1: Pérez koronavírusos, nem indulhat a Brit Nagydíjon

2020.08.01
08:05
Forrás
Magyar Szó, HVG
Egy bizonytalan teszt után másodjára egyértelműen pozitív lett a teszteredménye a Forma-1-es Sergio Péreznek.

A Racing Point pilótája karanténba vonult, így nem indulhat a Brit Nagydíjon és valószínűleg az egy hét múlva, szintén Silverstone-ban zajló 70. Évfordulós Nagydíjon sem. Helyette Nico Hülkenberg fog autóba ülni, aki legutóbb 2016-ban volt az akkor még Force India néven ismert istálló tagja. A hétvégi Brit Nagydíj szervezői és a helyi járványügyi hatóságok emberei mindenkit karanténba küldtek, aki Pérezhez közel volt mostanában.

Videós bejelentkezésben Pérez arról beszélt, az elmúlt két hétben minden védelmi előírás betartott, és csak Mexikóban járt, hogy meglátogassa édesanyját a kórházban. Ezzel ellentétben a közösségi médiában több fénykép is napvilágot látott, melyek szerint a pilóta egy étteremben a rajongókkal találkozott, majd pedig Olaszországban nyaralt. Utóbbi képet felesége gyorsan törölte is az Instagramról.

koronavírus
Forma-1

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.