Ugrás a tartalomra

Túszdráma Kijevben

2020.08.03
18:54
Forrás
MTI
Robbanószerrel fenyegetőzött egy férfi Kijev belvárosában egy kereskedelmi központban lévő bankintézetben, de rövid időn belül őrizetbe vették - tájékoztat az ukrán rendőrség.

A férfi déltájban ment be a bank fiókintézetébe, és azt állította, hogy a hátizsákjában robbanószer van. A helyiséget mindenki elhagyta, a fiókvezető önként jelentkezett, hogy ott marad túsznak. A férfi azt követelte, hogy engedjék hozzá a média képviselőit, mert interjút akar adni.

Sajtóinformációk szerint az Ukrán Biztonsági Szolgálat különleges alakulata a rendőrséggel közösen megrohamozta a bankhelyiséget, és akkor fogták el a férfit, amikor épp a média képviselőivel beszélt.

Kijev
túszdráma
robbanószerkezet
bank

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.