Ugrás a tartalomra

A nyaralás nem vész el, csak átalakul

2020.08.06
10:23
2020.08.06
13:14
Forrás
Vajma, Tanjug
A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.

A idegenforgalmi minisztérium jelentése szerint eddig nyolc ügynökség adta át erre vonatkozó kérelmét, de az illetékes elmondása szerint, ebben a pillanatban még nem ismeretes, hogy ezek az utazási irodák felhagynak-e teljesen a munkával, ugyanis a törvény azt is lehetővé teszi számukra, hogy a jövőben közvetítőként dolgozzanak. Az igazgató kiemelte, az idei évre lefoglalt nyaralásokat egy későbbi időpontban, utalványok segítségével bonyolítják le. Az utazásszervezők névjegyzékében jelenleg 480 ügynökség szerepel, akik csaknem 350 ezer üdülési pótutalványt nyújtanak a polgároknak.

utazás
nyaralás
üdülés
pótutalvány
iroda

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.