Ugrás a tartalomra

Egyetlen percen múlt, hogy nem úszták meg a karantént egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai

2020.08.10
07:24
Forrás
Világgazdaság
A járatnak eredetileg 0 óra 10 perckor kellett volna landolni, a pilóta ügyességének köszönhetően azonban éjfélkor már megérkezett a gép a Norvég fővárosba.

Az utasok megtapsolták a pilótát, de korai volt az örömük, a légijáratokat nyomon követő radar szerint ugyanis 0 óra 01 perckor landoltak. A hazatérő nyaralók így egy perc híján megúszták volna a karantént, most azonban tíz napos vesztegzár vár rájuk. Az egészségügyi minisztérium is megerősítette, hogy noha csak egy percen múlt, a karantén vonatkozik a nizzai járat utasaira is.

A norvég kormány Franciaországgal együtt Svájcot, Csehországot és Monacót is felvette a járványügyi szempontból vörössel jelzett országok listájára, mivel a négy országban az elmúlt 14 napban elérte vagy meghaladta a 20-at a 100 ezer lakosra jutó új napi koronavírus-esetek száma.

repülőgép
landolás
Norvégia
karantén
koronvírus

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.