Ugrás a tartalomra

Magyarországon a normál menetrend szerint indulhat a tanév

2020.08.11
16:13
Forrás
MTI
Az erre vonatkozó kormányrendelet a napokban várható - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Jelenleg nem indokolt a digitális oktatással helyettesíteni a hagyományos oktatást - véli a tárca. Hozzáteszik: a magyar kormány, az operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan értékeli a helyzetet, és szükség esetén további intézkedésekről dönt.

Az iskolák protokollt fognak kapni a járvány elleni védekezést segítő teendőkről. A minisztérium illetékesei kiemelik a felelős szülői magatartás fontosságát, vagyis azt, hogy beteg gyereket nem szabad közösségbe vinni, így szeptember 1-jétől iskolába se.

Magyarországon a 2020/2021-es tanévben az első tanítási nap szeptember elseje, kedd, az utolsó pedig 2021. június 15-e.

tanév
normál menetrend

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.