Ugrás a tartalomra

Koronavírus Magyarországon, számokban

2020.08.13
10:13
Forrás
koronavirus.gov.hu, MTI
Meghalt két idős, krónikus beteg, és 45-tel 4813-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

A kormányzati portálon azt írták: a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma 607-re emelkedett, 3561-en pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 645. Az aktív fertőzöttek 30 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 44 százaléka budapesti.

Kórházban 66 koronavírusos beteget ápolnak, közülük öten vannak lélegeztetőgépen.

Kiemelték: a járvány továbbra is jelen van, és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van.

koronavírus
járvány
betegek
fertőzöttek
adatok

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.