Ugrás a tartalomra

Megsüllyedtek a térkövek az új szabadkai szökőkút körül

2020.08.15
14:14
2020.08.15
16:35
Forrás
Pannon RTV
A néhány napja átadott új szabadkai szökőkúton máris problémák jelentkeztek, ugyanis több helyen megsüllyedt a burkolata.

A térkövek feltételezhetően az oda irányuló vízsugár miatt süllyedhettek meg, így valószínűleg utómunkálatokra lesz majd szükség, hogy helyrehozzák a sérült felületet.

A beüzemelést követően az új szökőkutat azonnal ellepték a fürdőző gyerekek, ami kapcsán közleményt adott ki a szabadkai Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárság. A szerkesztőségünkhöz is eljuttatott levélben arra kérik a polgárokat, hogy a sérülések elkerülése, illetve a közvagyon megóvása érdekében ne menjenek bele a sekélyvizű medencékbe, ne helyezzenek semmilyen tárgyat a vízsugár fölé, illetve a vízsugár nyílásaiba, ne szaladgáljanak a vízsugarak között, ne rollerozzanak, gördeszkázzanak, kerékpározzanak, illetve ne közlekedjenek semmilyen más rekreációs közlekedési eszközzel a talajszökőkút felületén, ne tapossák le a virágtartókban lévő növényeket.

A új szökőkutat kedden adták át, a kiépítése1 millió euróba került.

Szabadka
szökőkút

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.