Ugrás a tartalomra

Híradó - 2020.08.16. 20.00h

2020.08.16
21:11
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:

- Ismét 200 fölött van az egy nap alatt regisztrált új koronavírusos betegek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában 211-en voltak pozitívak.
- Szinte minden nap meghal valaki a szerbiai utakon. Az év első felében 282-en vesztették életüket valamilyen közúti balesetben, több mint 9 ezren pedig megsérültek - derül ki a statisztikákból.
- Továbbra is jelen vannak a migránsok Horgoson, de nem csak ott, hanem az egész szerb-magyar határszakasz mentén
- A jövő héten is folytatódik a változékony időjárás. Hétfőn egy napos csapadékszünet várható, kedden és szerdán azonban ismét jönnek a zivatarok.

Híradó
koronavírus
maszkok
Szabadka
Ivica Dačić
Branislav Tiodorović
PCR-teszt
migráns
Robert Trump
fafaragó tábor
Kanizsa Feszt
Venus+
Brasnyó Zoltán
Kenéz Szilvia
közúti balesetek

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:56

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.
19:17, Frissítve: 19:24

Arany János-érmet kapott Takács Márta

A Magyar Tudományos Akadémia 197. közgyűlésén, Budapesten a külhoni magyar kutatók munkáját elismerő Arany János-érmet vehetett át dr. Takács Márta, a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar rendes egyetemi tanára.
16:43, Frissítve: 18:02

Amikor a bánáti szívósság sző nagy terveket

A majdányi régészeti lelőhelyet, a Dr. Batthyány-Strattmann László Művelődési Egyesület székházát, a törökkanizsai könyvtár épületét és az 1858-ban épült Szent György-plébániatemplomot tekintették meg a VMSZ politikusai.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.