Ugrás a tartalomra

Adománygyűjtést szervez Olivér javára a Than Fivérek Értelmiségi Kör

2020.08.20
15:57
2020.08.20
17:17
Forrás
Közlemény
Adománygyűjtést szervez a bajmoki Pál Gajódi Olivér javára a Than Fivérek Értelmiségi Kör Óbecsén.

A jótékonysági akcióhoz szükség van alapanyagokra, készpénzre és önkéntesekre. A civil szervezet várja azoknak a felnőtteknek vagy gyerekeknek a jelentkezését, akik szívesen ügyelnének a standok mellett. A kisfiú gyógyulásáért egyebek mellett palacsintasütést és limonádévásárt szerveznek. A standokat Óbecsén minden csütörtökön a falusi kispiacon és szombaton a belvárosi nagypiac bejáratánál találják meg az adakozni vágyók. Ezen kívül a Than Emlékházban is lehet adományozni minden hétköznap 10 és 15 óra között.

Than Fivérek Értelmiségi Kör
Óbecse
adománygyűjtés
Pál Gajódi Olivér

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.