Ugrás a tartalomra

Lehet, hogy enyhítenek a sporttal kapcsolatos korlátozásokon?

2020.08.23
16:44
Forrás
021.rs, Beta
Bár még mindig nem csökkent 100 alá a napi újonnan felfedezett koronavírus-fertőzöttek száma, úgy tudni, a szerbiai országos válságstáb azon gondolkodik, hogy a sport terén is enyhít a korlátozásokon.

A válságtörzs a jövő héten dönt majd erről. Branislav Tiodorović járványügyi szakember elmondta, óvatosnak kell lenni, mert az, amiben most vagyunk, még mindig a járvány első hulláma. Igaz, hogy már kevesebb a kórházi beteg és egyre kevesebben szorulnak lélegeztetőgépre, mégis, csak akkor lélegezhetünk fel, ha naponta alig tíz új fertőzés igazolódik be. A szakember szerint az év végén érkezik a koronavírus-járvány második hulláma.

sport
sporttevékenység
korlátozás
válságstáb
válságtörzs
koronavírus
járvány
első hullám
Dr. Branislav Tiodorović

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.