Ugrás a tartalomra

Tragédia Nišben

2020.08.26
12:54
Forrás
novosti.rs
Szülés után nem sokkal halt meg egy 34 éves kismama a Niši Klinikai Központban - írja a szerb sajtó.

Az információt az egészségügyi intézmény nőgyógyászati osztályának igazgatója is megerősítette. Bojan Lukić elmondta, a nő egészségesen érkezett meg a szülészetre, ezt laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztották. A szülés 4-5 héttel a tervezett előtt indult meg ugyan, de annak folyamán is mindent rendben találtak, az újszülött is jól van - részletezte az orvos.

Szavai szerint ugyanakkor nem sokkal a szülést követően véralvadási problémák léptek fel a kismamánál, az orvosok pedig egész éjszaka harcoltak az életéért, de nem tudtak rajta segíteni. A szakemberek szerint a boncolás után kiderül majd, hogy mi okozta a fiatal anyuka halálát.

Niš
kismama
halál
szülés

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.