Ugrás a tartalomra

Topolya legjobbjai

2020.08.26
16:11
2020.08.26
17:51
Forrás
Pannon RTV
52 Vuk-diplomást köszöntött ma Szatmári Adrián, Topolya község új polgármestere. A járványügyi előírásoknak megfelelő ünnepi fogadást a helyi önkormányzat épületében tartották.

A kimagasló eredménnyel végzett diákokat a járványügyi előírásoknak megfelelő módon fogadták. Topolya községben idén 42 általános iskolás, valamint 10 középiskolás érdemelte ki tanulmányi eredményeivel a Vuk-diplomát.

Bruker Denis, Vuk-díjas diák: „Volt egy pár tantárgy, ami nehéz volt, de az online oktatás besegített kicsit, hogy minden jól sikerüljön, ötös legyen.”

Szatmári Adrián polgármester beszédében arra biztatta a diákokat, hogy a jelenlegi nehéz helyzet ellenére se veszítsék el önbizalmukat. A küszöbön álló tanévkezdés kapcsán elmondta, elkezdték a tanítás megszervezését közösen, a község iskoláival.

Szatmári Adrián, polgármester, Topolya: „Segítenünk kell a fiataljainkat, hogy megtudják valósítani a céljaikat, az álmaikat. Szeptember elsején kezdődik az iskola, a héten gyűlést tartottunk az iskolaigazgatókkal. Elmondhatjuk azt, hogy az iskolák felkészültek a diákok fogadására. Az önkormányzat pedig anyagilag támogatni fogja őket és biztosítja a szükséges eszközöket.”

A polgármester elmondta, az iskolák a tanévkezdés kapcsán is számíthatnak az önkormányzat támogatására, egyebek mellett a lázmérők, a maszkok, illetve a fertőtlenítőszerek beszerzésében.

Vuk-diploma
Topolya
tanuló
diák
polgármester
község
kimagasló
eredmény

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.