Ugrás a tartalomra

Folyamatosan szervezik a jótékonysági adománygyűjtéseket Óbecsén a kis Olivér gyógyulásáért

2020.08.26
21:03
2020.08.27
08:44
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődők augusztus 27-én, csütörtökön tudnak adakozni a falusi kispiacon, illetve szombaton, augusztus 29-én a belvárosi nagypiacon.

Mindkét eseményen limonádéval, pogácsával és palacsintával várják a látogatókat. A gyűjtés mindkét nap 8 és 11 óra között történik. Az Olivér - SMA baby Facebook-oldal egyik legfrissebb megosztásából kiderül, hogy a bajmoki kisfiú állapota változó, nem tudják Magyarországra szállítani, folyamatosan lélegeztetőkészülékre van szüksége. Jó hír, hogy szeptemberben megkaphatja az ötödik gyógyszeres kezelését. 

Óbecse
falusi
kispiac
belvárosi
nagypiac
adománygyűjtés
adakozás
Pál Gajódi Olivér
SMA

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.