Ugrás a tartalomra

Felmentések és kinevezések a zentai KKT napirendjén

2020.08.28
11:15
2020.08.28
16:47
Forrás
Pannon RTV
Rendkívüli ülést tartott a Községi Képviselő-testület.

Személyi kérdésekről és bizottsági kinevezésekről döntött a zentai Községi Képviselő-testület mai rendkívüli ülésén. Felmentették tisztségéből a Szociális Védelmi Központ és a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ igazgatóbizottságának elnökét. Mindkettőjüket helyi képviselővé választották, ez a pozíció pedig összeférhetetlen az igazgatóbizottsági tisztségekkel. Ezért volt szükség a váltásra. A zentai KKT most ülésezett egyébként másodszor az új összetételében.    

Rácz Szabó Márta, alelnök, KKT, Zenta (VMSZ): „A mai ülés sürgőssége azért volt indokolt, mivel a múltkori ülésen a tisztségviselők ki lettek nevezve, és a fizetésüket meg kell határozni, a fizetési koeficiensüket, és ezért volt indokolt a káderügyi bizottsági sürgősséggel való kinevezése. Stojkov Igor és Burány Hajnalka pedig érdekösszetűzésben volt a korrupcióellenes bizottság szerint, mivel két intézményben igazgatóbizottsági tagok, vagyis elnökök voltak, és az ezekről a funkciókról való lemondásukat kellett indokolnunk és elfogadnunk.”

Zenta
kkt
ülés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.